Cykling Fodbold Golf Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds
Gamle odds

Basketball EM 2017 Odds

Hvem vinder EM i basketball 2017?

Basketball fans har noget at se frem til efter sidste sommers fantastiske basketball udløsning til OL. Det er nemlig blevet tid til EM i Basketball med mange spændende hold at følge, inkluderet sølvvinderne fra Serbien, samt de traditionelt store hold som Frankrig og Spanien.  4 Europæiske byer har denne gang fået æren, nemlig Helsinki, Tel Aviv, Cluj-Napoca og Istanbul.

Gruppespillet indledes med 4 grupper der lægger op til spænding fra første kamp.

Gruppe A består af Frankrig, Grækenland, Polen, Slovenien, Island og Finland.

Gruppe B består af Litauen, Italien, Tyskland, Israel, Ukraine og Georgien

Gruppe C består af Spanien, Kroatien, Tjekkiet, Montenegro, Rumænien og Ungarn

Gruppe D består af Serbien, Tyrkiet, England, Letland, Rusland og Belgien

I Gruppe A er Frankrig og Grækenland storfavoritter, selv om deres store stjerner som Tony Parker og Spanoulis ikke forventes at deltage. Slovenien er dark horse, nu da tidligere Euroleague MVP Anthony Parker har valgt at stille op for landet.

Gruppe B er på papiret mere åben om end både Litauen og Italien burde være favoritter.

Gruppe C har en af Europæisk baskets bedste nationer i Spanien, men også her er man i gang med et generationsskifte og hvordan det spiller ud kan være svært at forudse.

Gruppe D er spændende med sølvvinderne fra OL i Serbien og et stærkt hjemmehold i Tyrkiet. I tillæg kan Letland med NBA stjerne Kristaps Porzingis måske overraske.

Bookmakerne er ret sikre på at vinderen bliver enten Spanien, Serbien eller Frankrig og derfor ingen store overraskelser der. Det hele kommer til at afhænge af dagsformen og om Spanien og Frankrig er ramt af skader med aldrende mandskaber, samt hvordan de unge håb præsterer. Serbien var med storspil under OL en virkelig publikumsfavorit og er måske det bedste bud på en succes. Tyrkiet til at gå videre fra gruppen, med den stærke hjemmebane i Istanbul, virker også til at være et spændende odds.