Eurovision Song Contest 2014 Nobelprisen i litteratur 2014
Amerikansk fodbold Basketball Cykling Dart Fodbold Golf Håndbold Ishockey Motorsport Poker Politik Skak Snooker Tennis Travsport øvrige sportsgrene TV-programmer og prisuddelinger i udlandet
Gamle odds Kommende odds

EM håndbold

EM i håndbold

EM i håndbold på dansk hjemmebane

I Januar 2014 afholdes EM i håndbold for mænd på dansk hjemmebane. Ballerup, Herning, Ålborg og Århus ligger håndboldhal til mesterskabet, hvor det bliver afgjort, hvilket af de 16 deltagende landshold der kan kalde sig det bedste landshold i europæisk håndbold for mænd.

Under hele EM-turneringen er der naturligvis bookmakere, som tilbyder alle de gode og spændende odds. Mulighederne for at oddse på håndbold er mange og landholskampe er altid spændende og svære at forudsige. NicerOdds vil løbende, under hele EM-slutrunden, holde dig opdateret med de bedste odds og komme med gode spiforslag på håndboldkampe, så du kan komme fra EM i håndbold med størst mulig gevinst.

Danmark er en af de store favoritter til at tage titlen som europamester for landshold i håndbold på hjemmebanen. Danmark skal spille alle sine håndboldkampe i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor de skal forsvare europamesterskabet som de vandt i 2012. Med på holdet er verdens bedste Mikkel Hansen, som skal forsøge at nedkæmpe modstanderne sammen med de andre landsholds-yndlinge. Danmark får dog hård modstand idet Spanien, Frankrig og Sverige alle er landshold, der kommer til EM for at gå derfra igen som vindere.

Hvad enten du skal se håndbold foran fjernsynet eller i en af hallerne, er det værd at holde øje med NicerOdds under hele EM-turneringen. Odds vil variere fra bookmaker til bookmaker under hele turneringen, men NicerOdds vil bestræbe sig på at give dig det bedste overblik under hele EM-turneringen.

Hvem vinder EM i håndbold 2014?

    Højeste
odds
Laveste
odds
Danmark1,531,53
Frankrig2,142,14
Betfair
1,53
2,14

 


Share |