Cykling Fodbold Golf Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds
Gamle odds Kommende odds

U/21 EM i fodbold 2017 Odds

Hvem vinder U/21 EM i fodbold 2017?

    Højeste
odds
Laveste
odds
Spanien1,441,40
Tyskland2,752,75
Bet365Intertops
1,441,40
2,752,75

U-21 EM i Fodbold for Herrer 2017

Det er kun 5 år siden Polen var værter sammen med Tyskland til EM i Fodbold og denne sommer er det igen tid til et EM i fodbold, denne gang for U-21 spillere. Turneringen løber fra 16 til 30 Juni med i alt 12 hold i 3 kvalifikationsgrupper. Turneringen sparkes i gang med Sverige – England og Polen – Slovakiet.

Det danske hold skal forsøge at vinde med en trup rekrutteret især fra Superligaen, men også med profiler som Christian Nørgård, Kenneth Zohore og Andrew Julsager. Der blev også plads til et par overraskelser i truppen med udtagelse af Daniel Iversen fra Leicester, forsvarsspilleren Joachim Andersen fra Twente og FC Nordsjællands Mathias Jensen. De danske talenter får deres sag for i en meget svær gruppe med Tyskland, England og Tjekkiet, hvor både England og Tyskland er favoritter til at vinde hele turneringen.

Det er ikke et hold i stærkeste opstilling Danmark stiller med, da de største U-21 profiler som Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen, Andreas Christensen, Riza Durmisi og Pierre-Emile Højbjerg har spillet meget på A-Landsholdet og derfor ikke stiller op i denne omgang. Det er selvfølgelig godt for A-Landsholdet med så mange talenter, men det gør dog også at U-21 holdet ikke har samme muligheder.

Hvem er favoritterne til titlen som Europamester?

Tyskland er, i hvert fald ifølge bookmakerne, den helt store favorit, og det giver god mening, for tyskerne tromlede igennem deres gruppe med fabelagtige 10 sejre i 10 kampe. En helt uhørt dominant præstation, på trods af måske en ikke helt så udfordrende kval-pulje som nogle af de andre hold. Portugal, Spanien og England er vurderet til at være nogenlunde samme styrke efter Tyskland. Faktisk er Tyskland, Portugal, Spanien og England så store favoritter at oddsene på at de når Semifinalen er helt i bund. Danmark levnes ikke de helt store chancer med odds der placerer os i det bløde mellemlag.