Basketball Cykling Fodbold Golf Håndbold Ishockey Motorsport Poker Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene TV-programmer og prisuddelinger i udlandet
Gamle odds Kommende odds

Vild Med Dans 2016 Odds

Vild Med Dans Odds

Vild Med Dans

Så er vi i gang! Årets dansefest er skudt godt i gang, og vi har allerede set en stram frasortering af dansere i årets sæson af Vild med Dans, og favoritterne begynder langsomt at stikke hovederne frem, men hvem går længst, og hvem ryger ud næste gang? Vild med Dans er et af de større Odds-markeder for mange bookmakere, så du vil finde mange forskellige spilmuligheder på denne begivenhed, hver fredag. Læs mere om dette i denne artikel.

Odds for hele familien

I modsætning til fodbold som ikke ligefrem fanger det kvindelige publikum i lige så høj grad, har man nu chancen for at oddse på noget, hvor hele familien kan være med. Hvem tror du ryger ud i dag? Odds på det. Kan du allerede udpege en vinder af årets vild med dans? Jamen så er der også gode odds at hente der, fordi sæsonen er så tidligt i gang. Der er mange penge at vinde på Vild med Dans, men vigtigst af det hele, så er der mange sjove timer at bruge sammen, når man følger med i underholdningen.

Øg spændingen med sprængfarlige odds

Når du oddser på Vild med Dans bliver du lige pludselig draget ind i danse verdenen, og du opdager hurtigt at underholdningsværdien stiger, når du hver uge kan spotte, hvem som ryger ud, og hvem som går videre.

Hvem vinder Vild Med Dans 2016?

There are no odds currently available