Cykling Fodbold Golf Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

odds på 2. division

odds på 2. division

2. divisionen er måske ikke den mest populære af fodboldrækkerne herhjemme, og med både 1. division og Superligaen som trækker mere prestige kan mange desværre godt overse gruppen. Men det er nok her i anden divisionen at man først og fremmest ser den rigtige fodboldfan holde til. I både med- og modgang holder de trofaste fans humøret oppe på stadioner der måske godt kunne trænge til en renovering, hvor der kan være langt mellem de optagede sæder, men hvor det er fodbolden man kommer for at se på, og den som er i højsædet. Det er her at rigtig sved og mandetårer kommer til skue weekend efter weekend, og det er her vi finder ældgamle rivaler og opgør der til tider støder sammen og bliver til endnu en anekdote i den lange danske fodboldhistorie.

År 2018 byder ligesom de sidste par år på en division bestående af 24 hold, der i 3 puljer kæmper mod hinanden om at rykke op i første division i den øverste pulje, mod dem i den nederste pulje der kæmper for at holde klubben og ryet i anden division, og for alt i verden at undgå en nedrykning. Kampene her betyder på denne måde mere end for eksempel i Superligaen, da der her er flere mindre milepæle som hvert hold kan nå, og på den måde kan man som fodboldfan opleve mere spænding med mange afgørende kampe af stor betydning.

Dette betyder også at vi ser spillere der yder deres bedste i hver kamp, folk som brænder for det, og det betyder altså spænding på det grønne græs når dommeren har fløjtet kampen igang. Om man følger divisionen fordi man holder øje med de nye talenter som klubberne har at byde på, eller om det er fordi man er lokalborger, betyder ikke så meget når kampen først er begyndt.

Foråret 2018 betyder især oprykningsmuligheder for mange hold, og der kæmpes hårdt om de eftertragtede pladser, hvor blandt andet Hvidovre, Næstved og Avata ligger ret solidt i førersæderne. Men selvom Hvidovre ligger ret lunt i svinget, kan der med mange kampe tilbage sagtens sættes en føring over styr, som Middelfart med en sejr på 3-2 viste førerholdet tilbage i Marts.

Og alt kan da også forekomme i netop den her fodboldsrække, for eksempel kan der nævnes Skovshoved IF, som med en nuværende 9. plads i divisionen godt kunne gå hen og overraske, da de har vind i sejlene for tiden. Flere tilskuere har endda fornemmet der kunne ske noget alá det Leicester lavede med Schmeichel tilbage i 2016. Om det skal gå så godt for Skovshoved IF vides dog ikke, men måske man kunne spille en flad halvtredser på oddset, og høste en ret god profit tilbage skulle den gå hjem.

Odds på kampene i 2. division findes hos Nordicbet.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
Tour de France 2019 odds.
Copa América 2019 odds.
minilogga_niceroddsDK