Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

AFC Asian Cup Odds

Hvem vinder AFC Asian Cup 2019?

AFC Asian Cup 2019

AFC Asian Cup er den asiatiske landsholdsturnering, der på mange måder svarer til vores EM i fodbold. AFC Asian Cup afholdes hvert fjerde år, præcis som så mange andre turneringer. Denne gang - altså 2019-slutrunden - skal det hele afholdes i De Forenede Arabiske Emirater. Her får du en guide til turneringen.

Turneringens historie

En variant af AFC Asian Cup har været i gang siden 1956. Det gør det til en forholdsvis gammel fodboldturnering. Ikke helt på niveau med VM og EM, men bestemt foran så mange andre.

Japan er det mest succesfulde hold historisk set. Fire titler er det blevet til, senest i 2011. Australien er med deres titel den nyeste vinder. De tabte finalen til Japan i 2011, men vandt til gengæld i 2015.

Saudi Arabien og Iran er også et par succesfulde hold i et historisk perspektiv. Tre sejre hver, samt et par andre medaljer. Vi skal dog længe tilbage før nogle af dem har vundet. Irans storhedstid var i 60’erne og 70’erne, mens Saudi Arabien toppede i de efterfølgende årtier.

Sydkorea vandt de første to slutrunder nogensinde, men har ikke hentet titler siden. Det har været tæt på et par gange, og man er sluttet i top 3 i alle de sidste 3 slutrunder.

Favoritter i 2019

Blandt favoritterne har vi et par lande, der også var VM-deltagere i 2018. Iran er det asiatiske land, der har den bedste rangering på verdensranglisten. Dog tæt forfulgt af Australien, der godt nok ikke er et asiatisk land, men som alligevel deltager i denne turnering på lige fod med alle de andre.

Japan er et andet godt bud på et vinder, og Sydkorea er et land på cirka samme niveau. Outsidere kan være De Forenede Arabiske Emirater der har hjemmebanefordel, men også lande som Saudi Arabien og Kina kan overraske.

Det hele starter ud med et gruppespil, hvor landene er seedede. Der er fire hold i hver gruppe: To går direkte videre, mens de bedste treere også får plads i ottendedelesfinalerne. Det forventes altså, at favoritholdene kommer sikkert igennem turneringens første del, men herefter kan alt ske.

Odds på AFC Asian Cup 2019

Der er gode oddsmuligheder på AFC Asian Cup 2019. Det er en af de store fodboldturneringer i verden, og det er lig med mange spilmuligheder. Både på de enkelte kampe, men også på hvem du tror, der vinder hele slutrunden. Hvis du sammenligner på tværs af bookmakerne kan du finde det bedste odds, så det anbefaler vi. NicerOdds er til rådighed, og vi ønsker dig held og lykke med dine væddemål til AFC Asian Cup!


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
AFC Asian Cup 2019 oddsVM i håndbold 2019 odds. Eurovision 2019 odds. minilogga_niceroddsDK