Cykling Fodbold Golf Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

EM i atletik 2018 Odds

EM i atletik afholdes hvert andet år, og det betyder, at der endnu engang er aktion til sommer. Begivenheden finder sted på Olympiastadion i Berlin, og der er lagt op til et kæmpestort sportsevent med dygtige talenter fra hele Europa.

EM i atletik - historien bag

De første europæiske mesterskaber i atletik blev holdt i 1934 i Torino. Efter en kort afbrydelse under 2. Verdenskrig, blev mesterskaberne afholdt hvert fjerde år i diverse europæiske storbyer. Siden 2010 har man dog valgt at ændre til hvert andet år, og det er godt nyt for atletikelskere.

Historisk set er det Sovjetunionen, der har hentet flest medaljer ved mesterskaberne. Blandt nuværende nationer er det Storbritannien og Tyskland der har haft mest succes, men det var faktisk Polen, der sluttede øverst i statistikkerne ved sidste EM i 2016.

Danmark har aldrig før været vært for EM i atletik - på trods af, at interessen ellers har været der. Dog er der ikke langt til Berlin, så derfor kan vi alligevel forvente masser af danske tilskuere på det store Olympiastadion.

Det skal du vide om 2018-udgaven

Dette års EM i atletik afholdes som sagt i Berlin. Det foregår fra 7. til 12. august, altså i sommerens anden halvdel, og der suppleres med andre former for mesterskaber i Glasgow, Skotland.

Danmark er ikke et stort land inden for atletik, men det betyder ikke, at interessen forsvinder: Det er nemlig stadig utroligt underholdende at følge med i. Desuden er der alligevel et par danske atleter, der stiller op. Og så sent som i 2016 lykkedes det faktisk en dansker at hente en guldmedalje. Dengang var det i form af Sara Slott Petersen, der vandt i kvindernes disciplin 400 meter hurdles.

EM i atletik bliver vist på TV, så selv hvis du ikke har planer om at tage turen til Berlin, kan du alligevel få masser af atletik at se derhjemme. Ofte ser vi, at mange danskere finder det underholdende, også selvom deres baggrundsviden om atletik måske ikke er den største. Men det er selvfølgelig noget, der kan variere. Desuden kan du også altid gøre atletikdisciplinerne mere underholdende ved at spille på oddsene på de forskellige events - det er nemlig muligt, præcis som i mange andre sportsgrene.

Der bliver altså gjort klar til nogle spændende mesterskaber i sommeren 2018, som nok skal blive underholdende at følge med i. Både fordi der er et par dygtige danskere at heppe på, men også fordi atletik generelt er imponerende og charmerende. I det hele taget får vi en sommer med oceaner af sport: Og her er EM i atletik altså en af de mest nævneværdige.

Oddsene på EM i atletik 2018 er placeret på den engelske side.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

Cykling
Spanien Rundt 2019 odds.

Fodbold
Champions League odds.
Den Gyldne Bold odds

minilogga_niceroddsDK