E-sport Fodbold Håndbold Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Betting sites

Er du vild med at spille på sport? så er der i dag masser af bookmakere at vælge imellem i Danmark. For 20 år siden var det nødvendigt, at tage en tur ned i kiosken når væddemålet skulle placeres. I dag er det meget lettere at spille på sportsbegivenheder, det kan nemlig gøres online. De mest populære spil, er uden tvivl indenfor fodbolden. På de fleste bettingsites kan du spille på masser af danske fodboldkampe lige fra superligaen til danmarksserien samt et væld af udenlandske ligaer. Udover fodbold kan du selvfølgelig også spille på alle mulige andre sportsgrene. Eksempelvis håndbold, tennis, ishockey, baseball, cykelsport og amerikansk fodbold for blot at nævne nogle få. Foruden sportsbegivenheder kan også spille på politiske begivenheder, som for eksempel folketingsvalget eller det amerikanske præsidentvalg.

De forskellige typer af spil

Når du spiller online, er der masser af forskellige spil, at vælge imellem. Spiller du på en fodboldkamp kan du blandt andet spille på kampens resultat, første målscorer, antallet af mål, antallet af hjørnespark, stillingen efter 1. halveg – mulighederne er mange. Du kan vælge at placere dine væddemål inden kampen begynder. Vil du gerne se holdenes dagsform har du dog også mulighed for, at spille når sportsbegivenheden er i gang. Væddemål der placeres på sportsbegivenheder imens de er i gang hedder også liveodds. Det giver også lidt ekstra spænding, at spille liveodds på en kamp du følger live eller på tv. Flere bettingsites tilbyder i øvrigt, at du kan se video fra fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder. Det betyder, at du kan se kampen via bettingsitet eller på bookmakerens app.

Sådan vælger du det rette bettingsite

Med det store udvalg af forskellige betting-sider, kan det være svært at finde ud af hvilken bookmaker man skal vælge. Det er en god idé, at lave lidt research af bookmakeren inden du opretter en konto. Du kan eventuelt kigge i forskellige odds-forummer på nettet og se hvilke bettingsider brugerne her anbefaler. Det er samtidig en rigtig god idé. at vælge et af de store betting-firmaer, som er godkendt af spillemyndigheden i Danmark. Herefter kan du selvfølgelig også kigge på hvilke bonusser, som bookmakeren tilbyder nye kunder. Ofte kan du nemlig få en velkomstbonus når du opretter en konto hos et bettingsite. Det er dog her en god idé, at sætte dig ind i vilkårene for at du kan få udbetalt din bonus inden du tager imod velkomstbonussen. Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig aldrig skal spille for flere penge end du har råd til at tabe! Held og lykke!