Cykling Fodbold Golf Håndbold Motorsport OL 2021 Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

betting24.dk

Der er faktisk rigtig mange måder, hvorpå du kan tjene penge på nettet. Det kræver hverken, at du sælger billeder af dine fødder eller dine gamle underbukser – men du kan gøre det hjemme fra stuen, lige når det passer dig.

Sandsynligheden for, at du bliver rig via løse indtægter online, er ikke stor. Men det giver lidt ekstra og kan gøre gavn, især hvis du er ung eller studerende. Så læs med her og lær om, hvordan du tjener penge på nettet.

FORBRUGERUNDERSØGELSER

Sider som M3 Panel laver forbrugerundersøgelser, hvor du indsamler point ved at svare på spørgeskemaer. De point kan så veksles til gavebeviser eller goder i panelshoppen, som enten kan være fysiske eller digitale, for eksempel hvis der er tale om gavekort.

Det kan godt tage lang tid at tjene nok point op, men du kan svare på spørgeskemaerne hjemme fra sofaen, og ofte tager det ikke lang tid. Tit kan du vælge at undlade at svare på spørgsmål, hvis du ikke vil oplyse svaret, og du kan altid takke nej til undersøgelserne.

SALG AF EGNE PRODUKTER

Der er masser af muligheder for at sælge hjemmelavede produkter på nettet. På Etsy kan du sælge næsten hvad som helst! Hvis du kan lide at hækle eller strikke, så kan du sælge dine resultater dér. Er du god til at male eller tegne? Køb nogle rammer og find en god pris, så er du godt i gang!

Hvis du vælger at sælge produkter online, så sørg for at være bekendt med skattereglerne. Ellers kan du nemlig havne i nogle ret så trælse problemer. Hvis du bare laver nogle få ting, kan du også bare sælge dem på Ebay eller DBA.

SOCIALE MEDIER

Sociale medier kræver en noget større indsats end de foregående to, men de er også her, du kan tjene flest penge. betting24.dk YouTube er det nemmeste sted at tjene penge, men det kræver dog, at du jævnligt uploader, og at du ejer alt materiale, du bruger – og at du har 10.000 visninger.

Når du kan opfylde de kriterier, så bliver det straks nemmere. YouTube kan dog også kræve nogle investeringer i form af redigeringssoftware og lyd- og videoudstyr. Det er en investering, og du skal have en klar idé om et brand, før du går i gang.

Du kan også prøve dig ad med andre sociale medier. Men husk, at markedet i Danmark typisk er for lille til, at du kan komme særlig langt bare sådan uden videre.

DÉT SKAL DU UNDGÅ

Det er fint at ville tjene penge på nettet. Men undgå for alt i verden at betragte spil som en indtægt. https://www.betting24.dk/ Skal være for din egen underholdning, og du må aldrig under nogen omstændigheder anse det som et job.

Hvis du vil spille på nettet, så gør det, fordi det er sjovt. Du kan komme ud i direkte ludomani, hvis du ikke sætter grænser, og risikoen ved spil er simpelthen for stor til, at du kan regne med det.