E-sport Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

BLAST Pro Series 2019 odds

BLAST Pro Series - Vinder København 2019

Bet365
2,00
3,00
6,00
17,00
26,00
51,00

Blast Pro Series - spil på E-sport

Hvis du tror computerspil er noget, der kun foregår på teenageværelset og aldrig fører til noget, kan du godt tro om igen. I dag har computerspil nemlig udviklet sig til en sportsgren – E-sport. Og udøverne er E-sport er kæmpe stjerner helt på linje med andre sportsstjerner.   

E-sport er mere populær end nogensinde, det er en sportsgren der virkelig har fået et tag i de unge. Faktisk er E-sport en af de hurtigst voksende sportsgrene og den har overhalet mange af de traditionelle sportsgrene. Når de kendte hold dyster ved de store E-sport events, er de største arenaer fyldt til bristepunktet. Der findes E-sport hold inden for mange forskellige spil, lige fra FIFA fodboldspillet til strategispil og skydespil.

I Danmark er det især holder Astralis, der har været med til at gøre E-sport populært. Astralis tilhører den absolutte verdenstop inden for Counter-Strike og blev etableret i 2016. Siden da er de gået fra den ene succes til den anden. Astralis vandt blandt andet turneringen Blast Pro i 2018 på hjemmebane i Royal Arena i København, med 12.000 ellevilde tilskuere på lægterne.

Blast Pro Series 2019

Blast Pro series er E-sport på absolut højeste niveau og det er en oplevelse uden sidestykke, at deltage i de enorme internationale events hvor verdens 7 bedste Counter-Strike hold sætter hinanden stævne. Er du vild med E-sport behøver du ikke rejse længer end til København for at opleve denne fantastiske event.

Den 2. november 2019 rammer turneringen nemlig Royal Arena. Her dyster de 7 bedste Counter-Strike hold om en præmiepulje på ikke mindre end 250.000 $, så ud over æren ved at slå nogle af verdens bedste hold inden for Counter-Strike, er der i den grad noget på spil, når hjemmebaneheltene fra Astralis skal dyste mod de øvrige hold i verdenstoppen. Her kan du for alvor fornemme den fantastiske stemning, der er i hallen når holdene dyster mod hinanden og det hele blæses ud i arenaen på enorme storskærme.

Sådan kan du spille på Blast Pro Series

De fleste store bookmakere tilbyder i dag spil på E-sport, herunder store internationale events som Blast Pro Series. Hvis du følger med i E-sport og gerne vil have lidt ekstra spænding kan du derfor klikke ind hos din foretrukne bookmaker og placere et bet på din favorit. Hvis du kender til E-sport har du sikkert helt styr på dagsformen hos de forskellige hold og hvilke maps holdene gør sig bedst på!


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

E-sport
BLAST Pro Series - København 2019.

Fodbold
Champions League odds.
Den Gyldne Bold odds

minilogga_niceroddsDK