Fodbold Håndbold Motorsport OL 2021 Poker Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Danmark Rundt odds

Danmark Rundt 2021 afholdes 10. - 14. august 2021. Der er endnu ingen odds på Danmark Rundt 2021, men det findes odds på Tour de France 2022.

Hvem vinder Danmark Rundt 2021?

    Højeste
odds
Laveste
odds
No Odds Right Now1,001,00
Bet365
1,00

Danmark rundt 2019

Selvom Danmark er et lille fladt land, har vi en god tradition for store cykelstjerner. Bo Hamburger, Jesper Skibby, Rolf Sørensen og Bjarne Riis er blandt de mest kendte ryttere, der har skabt store resultater på den internationale cykelscene. I dag er det blandt andet navne som Jakob Fuglsang og Michael Valgren, der sætter Danmark på cykelverdenskortet. Men selvom de største etapeløb foregår i Spanien, Italien og selvfølgelig Frankrig, har vi også et cykelløb i Danmark, som vi kan være stolte af – Nemlig Danmark Rundt.

Bagom Danmark Rundt 

Rytterfeltet rullede første gang ud til Danmark rundt i 1985. Efter en pause i årene 89-94, blev løbet i genoptaget i 1995 og siden da har de danske veje hver sommer lagt asfalt til det danske etapeløb. Jakob Fuglsang er den rytter, der har vundet løbet flest gange. Ser man på listen over vindere af løbet, er der flest danskere der har vundet. Men der har også deltaget store internationale navne i løbet. For eksempel vandt Tyler Hamilton på de danske landeveje i 1999. I 2018 vandt belgiske Wout van Aert, om han kan gentage triumfen vil vi finde ud af den 25. august, når feltet ruller ind på Frederiksberg Allé på den sidste etape.

Ruten i 2019

I 2019 skal rytterne køre i alt 727 km. De 727 km strækker sig over 5 etaper. Løbet skydes i gang i Silkeborg og den første etape slutter også i Silkeborg. Det er således tale om en rundstrækning på 170 km. Den anden etape er en enkeltstart på 17 km. I Grindsted. Den 3 etape køres fra Holstebro til Vejle, her er rytterne ude på en strækning på 200 km. Til den 4 etape er feltet rykket til Sjælland, her skal de ud på en rute på i alt 175 km fra Korsør til Asnæs. Den afsluttende etape har start i Roskilde og efter 165 km ender rytterne opløbsstrækningen ved Frederiksberg Allé, hvor vinderen af løbet altså kåres. Hvis du ønsker at opleve et rigtigt etapeløb og se masser af dygtige sportsfolk, er der derfor god mulighed for at heppe på rytterne rundt om i det danske land.

Rytterne i løbet

På løbets hjemmeside kan man læse, at der i skrivende stund er tilmeldt 15 hold til løbet i 2019, heraf er de 3 af holdene danske cykelhold. Løbet er i år flyttet til senere i august end i 2018. Flytningen at løbet skal gerne medvirke til at de danske Tour de France-deltagere har mulighed for også at deltage i Danmark Rundt, oplyses det på løbets hjemmeside. Er du cykelfan kan du derfor godt begynde at glæde dig til august, hvor store cykeloplevelser venter på den danske landeveje.