Cykling Fodbold Golf Håndbold Motorsport Poker Politik Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Odds Danmarks næste landstræner

Odds comparison next Danmark manager

Odds på Danmarks næste landstræner after Åge Hareide

There are no odds currently available

Åge Hareide - Hele Danmarks yndlingsnordmand

Åge Hareide er en populær nordmand i Danmark. Efter flere sløje år for det danske herrelandshold i fodbold, overtog Åge Hareide i 2016 ansvaret for de danske dynamit-drenge. Siden nordmanden satte sig i trænersædet, er Danmark i den grad kommet tilbage på fodboldverdenskortet.

Hvem er Åge Hareide?

Men hvem er denne nordmand, der på flotteste vis har skabt succes for landsholdet? Åge Hareide er født i 1953 og havde en aktiv karriere som fodboldspiller, der strakte sig fra 1970 og helt frem til 1987. I denne periode spillede han blandt andet i Manchester City og Norwich inden karrieren i 1987 blev afsluttet i Molde hjemme i Norge. Det var også i Molde, at Hareide indledte sin trænerkarriere. Efter Molde gik turen til blandt andet til Brøndby og Rosenborg inden Harieide blev landstræner for Norge. Det var han fra 2003 og frem til 2008. Efter landstrænerjobbet i Norge var han blandt andet træner i Viking Stavanger inden han satte sig i trænersædet i Malmø FF. I det sydsvenske, havde Hareide stor succes og han kvalificerede Malmø to gange til Champions League gruppespillet. Efter Malmø overtog Hareide tøjlerne for de danske drenge. DBU præsenterede Åge Hareide som ny dansk landstræner i december 2015.    

VM, Årets træner og ubesejret i 29 kampe    

Åge Hareide havde straks succes i landstrænerjobbet og han formåede at kvalificere Danmark til VM-slutrunden i Rusland i 2018, hvor Danmark spillede sig videre fra gruppen. Desværre måtte landsholdet strække våben efter forlænget spilletid og et sandt straffesparksdrama. Danmark spillede dog en rigtig god slutrunde og Åge Hareide blev helt fortjent kåret til årets træner i Danmark, i marts 2019. De gode resultater sluttede dog ikke med VM og Åge Hareide og det danske landshold har nu ikke tabt i 29 landskampe i træk (ordinær tid). En imponerende statistik, som i høj grad skyldes Åge Hareides spillestil, hvor stjerner som Christian Eriksen, Thomas Delaney og Kasper Schmeichel i den grad er blomstret op.

EM i 2020 er næste mål for Hareide

Hareide er allerede godt i gang med at indfri den næste målsætning, som handler om at deltage i EM 2020. Den populære nordmands kontrakt udløber efter EM-slutrunden hvorefter Kasper Hjulmand overtager posten som dansk landstræner. Der er dog ingen tvivl om, at Åge Hareides sko bliver svære at fylde. Nordmanden har nemlig i den grad slået sit navn fast, som en af de mest populære og vindende danske landstrænere i nyere tid.