E-sport Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

DreamLeague odds

Hvem vinder Dota 2 - DreamLeague Season 13?

Dota 2 – Dreamleague

Der kommer hele tiden nye og spændende sportsgrene. Noget af det, der for alvor hitter for tiden, er det sportsgrene, der foregår bagved computerskærmene. Det er den type af sportsgrene, der overordnet set hedder E-sport. De store E-sportsevents, trækker fulde huse og der kommer stadig flere fans til af de forskellige turneringer, der findes indenfor E-sporten. E-sporten er også populært, blandt spillere og der er mulighed for at sætte bets på alle de forskellige hold og events hos mange af bookmakerne.

Hvad er Dota 2?

En af de store turneringer inden for E-sport er Dreamleague, de er en turnering for spillet Dota 2. Dota står for “Defense of the Ancients” og det er kort fortalt en online kamparena. Et Dota spil foregår på den måde, at to hold spiller over for hinanden. Der er 5 deltagere på hvert hold. Hver spiller har en karakter, som de styrer. Karaktererne i spillet har alle hver især forskellige egenskaber og de kan stige i rang og opnå flere egenskaber i løbet af spillet. Spillerne på det ene hold skal bekæmpe det andet hold og erobre en såkaldt ”ancient”, der skal forstås som hjertet af holdets base.

Hvad er Dreamleague?

Dreamleague er turneringen for de forskellige hold i Dota 2 spillet. Vi er pt. i gang med sæson 13 indenfor Dreamleague. Der afholdes regionale kvalifikationsturneringer, og de 15 bedste hold mødes og udkæmper slagene om at vinde turneringen. Der er rigtig mange penge på spil og holdet, der ender med at vinde turneringen, kan trække sig tilbage med ikke mindre end 300.000 US dollars i præmiepenge. Til andenpladsen er der 160.000 US dollars mens tredjepladsen må ”nøjes” med 110.000 US dollars. Det hold der ender på fjerdepladsen bliver også tilgodeset med en pengepræmie. Her er der nemlig 80.000 dollars at hente. I sæson 13 holdes finalestævnet i Leipzig i Tyskland fra den 18. – 26. januar i 2020. 

Hvor kan jeg spille på Dota 2 – Dreamleague?

Har du indsigt i E-sport og Dota 2, kan det være, at du kan tjene lidt på din viden om holdene. Det kan du, hvis du gøre ved at spille på turneringen ved en bookmaker. Der er flere bookmakere på det danske marked, der tilbyder spil på Dota 2 og Dreamleague turneringen. Er du ny kunde hos bookmakeren, kan du tilmed ofte få en velkomstbonus, så du har lidt ekstra at spille for. Det giver altid lidt ekstra spænding, at følge med i E-sport, når der er lidt på højkant og du har mulighed for at tjene penge på turneringen.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

Fodbold
Champions League odds.

Andet
Dronning Margrethes Nytårstale 2019.

 

minilogga_niceroddsDK