E-sport Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

1. Division Odds

Hvem vinder 1. Division 2018/2019?

    Højeste
odds
Laveste
odds
Silkeborg1,151,15
Viborg4,754,75
Bet365
1,15
4,75

Tæt kamp i den danske 1. division

Den danske 1. division, også kendt som NordicBet ligaen, har i flere år været kendt for sin jævnbyrdighed. Denne sæson er ingen undtagelse, og der er kamp til stregen om at vinde oprykning til Superligaen.

Flere potentielle vindere

Niveauet blandt klubberne varierer naturligvis - som i alle ligaer og divisioner - men 1. division er interessant, da flere hold figurerer i toppen.

De seneste Superliga-nedrykkere, Silkeborg, Lyngby og Helsingør, er alle blevet overraskede over niveauet i 1. divisionen. Det er nemlig i stedet hold som Viborg og HB Køge der har lagt sig i førerpositionen tidligt i sæsonen, men meget kan selvfølgelig nå at ske endnu. Derudover har andre mandskaber, fx FC Fredericia og Nykøbing, vist sig at være stærke i sæsonens indledende fase.

Dermed er der altså en del hold, der potentielt kan vinde den danske 1. division. Vi kan forvente os et spændende kapløb om oprykningspladserne!

Mellem 1-3 oprykkere

Strukturen i 1. division er således, at vinderen rykker direkte op i Superligaen i den efterfølgende sæson.

Nummer 2 og 3 rykker dog ikke direkte op. De skal ud i playoff-kampe mod Superligaens nummer 12 og 13. Her spilles der to kampe - hvert hold får en hjemmekamp - og de samlede vindere for altså billetten til den bedste danske række.

Flere gange har vi set overraskelser i playoff-kampene. For eksempel sidste år, hvor Vendsyssel for første gang nogensinde trådte op i Superligaen.

Men bare det at vi aldrig ved, hvor mange hold der får lov at avancere, gør det utroligt spændende og uforudsigeligt. Det er også med til at holde niveauet stabilt i 1. division over længere tid.

Også kamp om nedrykning

Der er tæt kamp øverst i 1. division, men i bunden ser vi lidt af det samme. Der skal ikke meget til, før et hold bliver fanget på en af de to nederste pladser. Og det kan komme til at koste dyrt: Ingen ønsker nemlig at rykke længere ned.

I år lader det til at være hold som Fremad Amager, Roskilde og Hvidovre der er blandt de mest oplagte nedrykkere. Godt nok er der kun to pladser ned, men kampen om at undgå disse bliver ret intens mod slutningen af sæsonen.

Odds på 1. division

Hos flere bookmakere kan du oddse på, hvem der vinder den danske 1. division. Oddsene er som regel gode, da der sjældent er én oplagt favorit. Hvis du er typen, der følger fodbold tæt, kan der være gode penge at vinde her.

Desuden er der de enkelte 1. divisionskampe, som du også kan oddse på. Personlig viden kan betyde meget her, da bookmakerne ikke har nær så stor indsigt i de lavere rækker, som de har i de større ligaer. Med andre ord: Der er rigeligt med potentiale i at spille på 1. division, hvis du har god viden om det.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

Fodbold
Champions League odds.

Andet
Dronning Margrethes Nytårstale 2019.

 

minilogga_niceroddsDK