Fodbold Håndbold Motorsport OL 2021 Poker Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Knockout-fasen i Champions League: Disse opgør glæder vi os mest til

Ver PSG vs. Chelsea – Champions League 2014” – (CC BY-SA 2.0) af Ver en vivo En Directo

Nu varer det ikke længe, inden vi igen får lov til at se de bedste hold i verden udfolde sig på den største scene af dem alle.

Champions League vender nemlig tilbage i midten af februar, hvor knockout-fasen starter, og det ligner at vi får underholdning lige fra første fløjt. Således står nogen af verdens allerbedste hold allerede overfor hinanden i 1/8-finalerne, og vi kan derfor se frem til nogle intense kampe. Vi tager her et kig på nogle af de kampe som vi ser mest frem til.

Napoli - FC Barcelona

Det ligner på forhånd et klassisk opgør. Messi mod Maradonas gamle klub. Klubben hvor Maradona virkelig cementerede sin legendestatus, mod Messi der en gang for alle vil sætte en streg under, hvem der er den bedste af de to. Italienerne er virkelig i knæ for tiden, da resultaterne bestemt ikke går deres vej. Den ene skandale ovenpå den anden gør, at vi nok ikke skal forvente at de kan stille noget op overfor mægtige Barca, der har fået fornyet energi efter ansættelsen af deres nye træner Setien. Tværtimod ligner det mere at det trækker op til en afklapsning af de større, og hvis Napoli ikke passer på, kan det godt gå hen og blive pinligt. Barcelona er da også favorit til at vinde med odds 1.95 mod Napolis 3.50.

Kilde: Pixabay

Borussia Dortmund - PSG

Denne kamp emmer af underholdning og ikke mindst mål. PSG har et af de absolut bedste angreb i verden med Neymar, Mbappe og Icardi, mens Dortmund på samme tid er i stand til at finde vej til netmaskerne mod stort set alle hold. Specielt på Signal Iduna Park, hvor de bliver båret frem af fansene der støtter dem fra ”den gule mur”. Det bliver derfor nogle utrolig underholdende kampe, hvor vi forventer en masse mål. Hos bookmakerne er det også PSG der spås til at vinde med odds 2.05 mens Dortmund har odds 3.25.

Atletico Madrid - Liverpool

Klopps fodboldmaskine ser ud til at være uovervindelig, men hvis der er en træner der ved hvordan man sætter en stopper for en potent offensiv, så er det Diego Simeone. Atletico er kendt for deres defensive tilgang til spillet, og hvis vi kender Simeone ret, har han allerede en plan for hvordan han vil stoppe englænderne. Spørgsmålet er så hvor længe den plan holder, for indtil videre er der ingen der har været i stand til at stoppe scouserne. Oddsne ligger dog tæt mens Liverpool giver pengene 2.37 igen hvis de vinder giver Atletico Madrid pengene 2.90 igen. Kigger vi ind hos bookmakerne for at finde nogle andre gode ideer, ligner et af de mere oplagte betting tips at spille på Liverpool til at vinde hele Champions League. Mange fodboldeksperter har sæsonen igennem rost the Reds for deres sublime spil, og formår de at holde formen ved lige, ligner odds 5.50 på Klopp og co. til at vinde turneringen som et af de mere spændende derude.

Guardiola on Lewandowski scoring 5 goals in 9 mins” – (CC0 1.0) af Milos Radovanovic

Real Madrid - Manchester City

Guardiola mod Zidane og Real Madrid. Det bliver næsten ikke bedre, og vi kan ikke vente til at det bliver den 26. februar, så vi kan få den første kamp skudt i gang. Den catalanske træner er udmærket godt klar over at Liverpool allerede har løbet med Premier League-titlen, og derfor kan han tillade sig at fokusere 100% på Champions League, som man for alt i verden vil vinde i den blå del af Manchester. Derfor skal vi regne med et meget opsat City hold, der kan gøre livet svært for kongeklubben. Zidane vil derimod forsøge at få madrilenerne tilbage på sporet, da de ikke har vundet et trofæ siden 2018.

Champions League finalen bliver spillet den 30. maj i Istanbul.