E-sport Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

League of Legends-VM odds

League of Legends-VM 2019 - Vinder

Bet365
1,83
6,00
9,00
10,00
10,00
12,00
19,00
201,00

League of Legends Build Guide

League of Legends er et meget konkurrencedygtigt spil, der kræver en masse dygtighed og strategisk tænkning for at kunne outplay dine modstandere. Jeg kan hjælpe dig med at blive en af de bedste League of Legends-spillere derude, hvis du følger denne League of Legends build-guide. Først af alt skal du altid starte støvler og 3 hk potter med stort set enhver rolle i spillet. Du skal gøre dette, så du hurtigt kan gå i indgreb eller trække dig tilbage med den bevægelseshastighed, du har, og forblive i bane længere ved hjælp af hp-gryderne.

Runes og Masteries er meget vigtige for at vinde din bane. Mest almindelige mesterskabs bygninger til en AD-bære eller AP er en 21/0/9 build og for tanke en 0/21/9 build. Dette er ikke helt det samme for alle, men du finder ud af det senere. Runer er meget mester-specifikke og kan også finde ud af det i den fulde League of Legends-bygningsguide.

Summoner stave formularer skal gå sådan her. Support får flash og udstødning. AD Carry få blitz og helbrede. Midten får blitz og antændes. Top får flash / spøgelse og antændes. Jungler får smide og blitz / udstødning.

Få også kendt alle mestrene i spillet godt, fordi dette vil hjælpe dig med at vide, hvornår du skal være forsigtig, og hvornår du skal spille aggressiv. Denne League of Legends build guide hjælper dig med bedre at forstå alt dette.

Når du spiller som en jungler ønsker du altid at være opmærksom på alle baner. Når du ser en bane over længde, hvilket er, når de har skubbet forbi midtvejspunktet i banen mod dit tårn, vil du banke den bane så hurtigt som muligt.

Når du spiller en AD-bære, skal du købe et par Dorans-klinger, når du har nok guld, fordi dette vil hjælpe dig med at gøre dig lidt mere tanky og give dig en masse skader og livsstil. Hvis du starter meget godt og får nok guld, kan du købe et BF-sværd næste i stedet for Dorans-klinger.

Når du spiller Top bane, prøv at få en afdeling så tidligt som muligt og placere den i floden nær udgangen fra deres blå buff, når du spiller på den øverste lilla side. Når du spiller på den nederste blå side, skal du placere den i tribusken nær deres udgang til junglen.

Hvis du spiller Support skal du sørge for at først afdelte i stedet for støvler, fordi du bliver nødt til at smide fjendernes bundbuske i bundbanen og floden i nærheden af dig.

Der er meget mere, end jeg kan forklare her, du skal tjekke videoerne for at få alt det indhold, du har brug for fra League of Legends build guide for at blive en professionel. Denne League of Legends build guide vil gøre dig til en bedre spiller og hjælpe dig med at vinde nu meget hurtigt.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

E-sport
BLAST Pro Series - København 2019.

Fodbold
Champions League odds.
Den Gyldne Bold odds

minilogga_niceroddsDK