Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Mesterbold.dk

Fodbold, håndbold, tennis, men især fodbold, masser af fodbold. Alt om fodbold! Mesterbold.dk er et nyt sportssite der stiller din sult efter sports- og betting nyheder med daglige opdateringer fra indland og udland. Her får du nyheder fra Champions League, Premier League, Primera Division og meget mere.

Mesterbold.dk har været i luften i et par måneder og det ligner en succes. Kombination af sportsnyheder, især fodbold, og spiltips er et sikkert hit. Her får du skarpe analyser og spilforslag sammen med dine nyheder. Det er et interessant koncept. Men kan Mesterbold.dk levere noget nyt i en branche der allerede har en masse etablerede medier? Umiddelbart kan svaret ikke være andet end, ja, det kan Mesterbold.dk faktisk godt.

Rigtig mange danskere følger et udenlandsk fodboldhold. Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Man United eller måske et helt andet hold. Rigtig mange danskere kan også lide at spille på deres hold. Det er blevet meget nemmere at gå gode odds når favoritholdet løber på banen. Mesterbold.dk giver læserne netop det, altså de gode odds. I hver artikel og spilforslag får du link til de bedste odds hos en dansk godkendt udbyder.

Kvaliteten af spilforslag er meget høj. Et hurtigt kig på siden, og især tidligere spilforslag, viser at Mesterbold.dk er lykkedes med at få nogle meget kompetente folk på holdet.  Det er jo alligevel ret godt, når nu man vil være et site der fokuserer på netop det!

Mesterbold.dk har spillet sig stærkt på banen med et skarpt hold af profiler, der indtil videre har leveret på de store forventninger. I en branche med mange konkurrenter og store etablerede sites, har Mesterbold.dk alligevel lykkedes med at være et friskt pust. Det er ikke nemt at komme udefra og skulle slås med de store medier. Nu skal holdet vise de kan holde til presset, også i anden halvleg!