Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Næste Superliga træner der forlader posten odds

Næste Superliga træner der forlader posten

Næste Superliga træner der forlader posten

Hvem bliver den næste Superliga træner der får sparket?

Den nye Superliga sæson er sparket i gang med en masse spænding i top og bund. Træner Christian Lønstrup og sensationen fra Helsingør er spået en svær start og få chancer for at overleve i Superligaen. Det er både forventet og accepteret hvis Lønstrup og tropperne ikke klarer at blive oppe. Men Christian Lønstrups dårlige chancer for succes viser sig altså i oddsene for hvilken træner der bliver fyret først. Her er han nemlig nummer 2 til den tvivlsomme favoritpost – med odds på 7.

Det er dog ikke i bunden, men i toppen vi skal finde den mest udsatte træner i Superligaen ifølge UniBet. Det er nemlig FCMs træner Jess Thorup der er mest presset og bare giver pengene tilbage 4.5 gange, hvis han er første træner der må gå. FCM var danske mestre for bare 2 sæsoner siden, men sidste sæson bød på en skuffende 4 plads, hvor holdet endda svigtede i sidste kamp mod Lyngby. En kamp med en direkte modstander om 3de pladsen. Ledelsen i FCM stod bag Thorup sidste sæson og skød skylden på forringelser i truppen. Spørgsmålet er så om hvor lang snor de ambitiøse midtjyder vil give Thorup hvis sæsonstarten er skuffende. Ikke så lang mener UniBet altså. Vi får se.

Hvem sidder sikkert i trænersædet?

Alexander Zorniger fra Brøndby er både populær blandt klubbens fans og leverer fine resultater. Det gør ham til den træner i Superligaen der sidder sikrest i stillingen. Den plads deler han med David Nielsen fra Lyngby der med en sensationel 3de plads er lidt af en helt nord for København. Ståle Solbakken fra FC København er bestemt heller ikke presset efter at have leveret endnu et mesterskab til klubben.

Hvem tror du bliver den næste træner der bliver fyret?