E-sport Fodbold Håndbold Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

EM i svømning 2018 Odds

EM i svømning er i nyere tid blevet afholdt hvert andet år. Det betyder, at der igen er action i sommeren 2018, når Europamesterskaberne finder sted på en 50 meter langbane.

Om begivenheden

Dette års EM i svømning finder sted i Glasgow, Skotland fra den 3. august til den 12. august. Begivenheden er en del af de større europæiske mesterskaber, der blandt andet omfatter atletik, som finder sted i Berlin. Men svømningen er altså i Skotland. Her har du både mulighed for selv at rejse hen og se svømmesessionerne live: Som alternativ kan du også bare følge med i TV - det er nok den mulighed, som de fleste vælger.

Danmark er naturligvis med til EM i svømning. Der blev holdt svømning på kortbane herhjemme i 2017, hvilket var ret positivt for populariteten. Dermed er der fine forhåbninger for EM i 2018, og det vil være en rigtig fin præstation, hvis vi kan hente nogle medaljer.

Odds på EM i svømning

Præcis som i mange andre populære sportsgrene, er det naturligvis også muligt at oddse på svømning. Her er EM en oplagt mulighed, da der er flere medaljer på spil, og ofte høje odds at finde blandt deltagerne.

Det kræver lidt viden hvis man vil vinde på EM i svømning, men det kan du passende få ved at følge med i begivenhederne. Du kan i øvrigt forbedre dine samlede vinderchancer ved at få det højeste odds på hvert af dine spil. Samlet kan det give et solidt udbytte.

De historiske vindere

Historisk er EM i svømning blevet domineret af Tyskland, der klart har taget flest medaljer. Dog ofte i kamp med Rusland (tidligere Sovjetunionen), og især i senere år har russiske svømmere hentet rigtigt gode resultater. Ungarn er et andet tungt i land i EM sammenhæng, tæt forfulgt af store europæiske sportsnationer som Frankrig, Italien, Holland og Storbritannien.

Danmark har altid været en darkhorse i svømning. Aldrig med de helt store favoritter, men som regel alligevel med enkelte svømmere, der overrasker og skaber gode resultater. Således er det blevet til mere end 70 medaljer igennem årene, hvilket jo faktisk er ret fornemt. Igen i år er der danske svømmere, der stiller op til EM, og det kan give god underholdning, når man som dansker skal følge med. Denne underholdning kan kombineres med lidt skarp viden: Du kan nemlig oddse på EM i svømning og potentielt tjene nogle gode penge på at følge med i svømning. Her hos Nicerodds sammenligner vi de bedste odds for at give dig en ekstra fordel.

Unibet har odds på EM i svømning 2018.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
Fodbold
Champions League odds.
minilogga_niceroddsDK