Basketball Fodbold Poker Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Weekendaktiviteter til den mørke tid

Billede: https://unsplash.com/photos/VjBL5PvEkbM 

Weekendaktiviteter til den mørke tid 

Dette indhold er sponsoreret

 

Kan du også mærke, at det er blevet mørkere og koldere udenfor? Du har måske mest lyst til at blive inden døre; kravle under dynen og glemme dine forpligtelser. Weekenderne er kærkomne, og dem bør du bruge på at få ladet batterierne godt op til en ny uge, for mørket i vintertiden i Danmark kan virke drænende på de fleste. Du skal huske at være god ved dig selv og lave de ting, du holder af, så du får energi til dig selv og dine nærmeste. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan forskellige personer slapper af, og derfor bør du også selv finde ud af, om du helst vil tilbringe din weekend alene eller sammen med andre mennesker. Herunder bliver du hjulpet på vej med idéer til, hvad du kan bruge en weekend til i den mørke tid. 

 

Find dit indre legebarn frem

Hvis du er vild med at lege, så er vinteren måske den bedste tid på året til at finde dit indre legebarn frem, for selvom du opholder dig meget indenfor, behøver det bestemt ikke at være kedeligt. Måske skulle du finde de gode gamle, støvede brætspil frem fra gemmerne, for intet er hyggeligere, end et godt slag Yatzy eller Ludo. Hvis du hellere foretrække at hygge dig lidt alene, kan du også prøve at spille på et online casino uden dansk spillicens og opleve hvordan, freden sænker sig, så du kan lade helt op igen. Hvis der skal ske noget mere, og du er typen, der får energi af fart over feltet, så har du måske en playstation, hvor du kan spille et bilspil eller en Wii, hvor du kan øve din serv på tennisbanen alene eller sammen med andre. 

 

Og så en mundfuld frisk luft

Når du har hygget dig inden for længe, er det en god idé at komme udenfor en lille tur. Når det er koldt, har man sjældent lyst til at opholde sig ude længe ad gangen, men det behøver du heller ikke. Når du har været inde det meste af dagen, kan det være dejligt at komme ud i den friske luft - også selvom det kun er et kvarters tid. En lille gåtur rundt om huset eller rundt om gadehjørnet kan give en god følelse i kroppen, særligt når du kommer ind igen. Følelsen af at komme indenfor med kolde kinder bringer sommetider minder frem fra din barndom, hvor du husker følelsen af at lege udendørs i den kolde tid. Herefter kan du lave dig en god kop kaffe eller kakao og nyde weekendens små pauser.