Cykling Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Danmark VM

Danmark VM

Danmark VM 2018: Etape av eliminering

Bet365
1,44
3,50
10,00
51,00
67,00

Danmarks største målskriver

Oversigt: Danmarks muligheder i VM

Danmark har kvalificeret sig til den kommende VM-slutrunde i sommeren 2018. Dermed har vi danskere langt flere grunde til at følge med, når VM sparkes i gang, og mange har sågar allerede bestilt billetter til Rusland, så de kan følge landsholdskampene live. Som udgangspunkt spiller Danmark de tre kampe i gruppespillet - men der er faktisk fin mulighed for, at vi kan komme endnu længere.

Danmarks gruppe ved VM

Vi kan være fint tilfredse med vores første modstandere ved VM. I løbet af lodtrækningen blev det nemlig afgjort, at Danmark skal spille mod Frankrig, Peru og Australien, hvilket var en rigtig fin trækning for os.

Frankrig er naturligvis en svær modstander. De har mange klassespillere, der rangerer blandt de bedste i verden, og hvis vi går tilbage til EM for to år siden, så var Frankrig favoritter, da de gik ind til turneringen. Det siger lidt om niveauet - og det er stadig rigtigt højt nu, så der er ingen tvivl om, at vi får en svær kamp mod Frankrig. Dog er kampen mellem Danmark og Frankrig den sidste i gruppen. Dermed kan den altså vise sig at have forholdsvis lav betydning, hvis vi er i stand til at vinde de to første kampe - men omvendt kan den også have gigantisk betydning, hvis Danmark på dette tidspunkt ikke er sikret overlevelse endnu.

Peru er en mere uforudsigelig modstander. De klarede sig godt i de sydamerikanske kampe, og de peruvianske spillere har gjort det så godt, at deres landshold var seedet højere end det danske ved lodtrækningen. De rangerer også højere på verdensranglisten. Dog bør Danmark have en god chance for at hente en sejr alligevel. En af Perus nøglespillere har til daglig sin gang i den danske klub AaB, så hvis det er det generelle niveau, kan de danske spillere sagtens matche fint up.

Kampen mod Australien er umiddelbart den letteste. Vi må forvente en sejr - alt andet vil være en skuffelse. Spillemæssigt kan man drage nogle paralleller til Irland, som Danmark besejrede i den afgørende kvalifikationskamp. De spiller meget fysisk, men teknisk og taktisk bør danskerne være på et højere niveau.

Hvor langt kan vi nå?

Hvis Danmark kan vinde over Peru og Australien, så er vi ret sikre på at gå videre. Herefter kan vi dog rende ind i mange andre modstandere, forventeligt stærkere af slagsen. Danmark har dog kvalitet i truppen, så det er ikke alt for urealistisk, at vi f.eks. kan nå til en kvartfinale. Det kræver dog held med at få de rette modstandere efter en eventuel top to-placering i gruppen, og det kræver spil af højeste klasse fra Christian Eriksen og de andre topspillere fra Danmark.

Odds på Danmark

Der er rig mulighed for at oddse på det danske fodboldlandshold til VM. Du kan både spille på at vi går videre fra gruppen og på diverse vinderspil, der omhandler hvor langt Danmark når ved VM. Der er også spillerspecials, som eksempelvis hvem der scorer målene.

De mest oplagte bettingmuligheder er dog de enkelte kampe. Vi kender allerede til tre af dem - mod henholdsvis Peru, Australien og Frankrig - hvorfor du allerede nu kan begynde at overveje, hvad der skal sættes penge på. Faktisk starter Danmark ud som favoritter mod Peru. Denne favoritrolle bliver endnu større mod Australien, mens vi kommer i en rolle som underdog i den sidste gruppekamp mod Frankrig. Alt i alt er der altså mange interessante spilmuligheder - uanset om det er Danmark, du tror på, eller om du måske har mere tillid til modstanderne.