E-sport Fodbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Færøernes Premier League Odds

Færøernes Premier League

Færøernes Premier League

I Færøerne spilles der ligafodbold henover sommeren. Det står i kontrast til mange andre lande, og derfor er Færøernes Premier League - trods lavt niveau og minimal dækning - blevet til et populært bettingobjekt blandt mange tippere.

Om Færøernes Premier League

Premier League er den bedste fodboldliga i Færøerne. Spillerne er som regel semi-professionelle, de modtager altså løn for deres rolle i klubberne, men der er sjældent tale om fuldtidsjob som i spillerne i øvrige europæiske ligaer nyder godt af.

Indimellem er der dog alligevel færøske spillere, der skiller sig ud og bliver dygtige professionelle. Nogle af dem kommer til den danske Superliga for at prøve kræfterne af på et lidt højere niveau, og potentialet for at komme til øvrige lande er også til stede. Der er generelt en smule dansk indflydelse i færøsk fodbold. Især fordi Allan Simonsen har trænet Færøernes landshold, hvilket skabte et højere niveau i færøsk fodbold som helhed.

Ligaen har 10 klubber, hvoraf der findes en vinder hver sæson. To hold rykker ned i divisionsligaen, og her kommer der naturligvis også to oprykkere fra.

Vikingur Gøta er den forsvarende mester, men HB Torshavn historisk er det mest succesfulde hold. 22 mesterskaber er det blevet til for HB i den bedste færøske række.

Denne sæson

Storklubben (i færøsk sammenhæng) HB Torshavn gik ind til sæsonen som favorit, og indtil videre har de levet op til denne favoritværdighed med en solid føring. Største konkurrent er B36, der også kommer fra Torshavn. Klaksvik og Runavik er et par andre klubber, der sagtens kan konkurrere, mens Vikingur skal forsøge at hente medaljer igen. Fra disse 5 klubber er der et mellemrum ned til de næste. Men det er samtidig lig med en tæt sub-top, og kampen om at undgå nedrykning er også altid interessant at følge.

Sæsonen slutter i oktober, men der spilles henover hele sommeren: Det vil sige med kampe i både juni, juli og august. Denne planlægning skyldes primært, at man ønsker gode vejrforhold at spille i. Samtidig med at de færøske klubspillere sjældent har internationale obligationer i de store slutrunder, der ofte spilles om sommeren.

Odds på ligaen

Da de store ligaer i England, Spanien, Italien og Tyskland holder pause, så kan det være relevant at finde nogle alternative ligaer at fordybe sig i. I hvert fald med hensyn til betting. Godt nok er der landskampe, men de kan passende suppleres med noget ligafodbold. Færøernes Premier League er en sjov liga at følge, og flere bookmakere kører med en udmærket tilbagebetaling. Sammenlign de bedste færøske odds her, og forsøg at hente lidt penge på din viden.

Odds på kampene i Færøernes Premier League 2019 findes hos Bwin og Nordicbet.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

Fodbold
Champions League odds.

minilogga_niceroddsDK