Cykling Fodbold Golf Håndbold Motorsport OL 2021 Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

EM odds - få de bedste odds på EM

EM Vindere

Hvem vinder EM i fodbold 2021?

EM i fodbold i 2021

Huttelihut! Sådan lød det fra kommentatorerne da Danmark ved slutrunden i Sverige i 1992 tog fusen på hele fodbold-Europa og vand EM i fodbold efter en flot finalesejr mod Tyskland. I 2021 er der igen EM- slutrunde i fodbold og Danmark er også at finde blandt de nationer, der skal dyste om Europamesterskabet i fodbold.

En anderledes EM slutrunde

EM skulle egentlig have været afholdt 2020, men situationen omkring COVID-19 gjorde, at det ikke var muligt at spille slutrunden i 2020, derfor afvikles den i stedet i 2021. Det bliver på mange måder en atypisk slutrunde, da der ikke er et egentligt værtsland, i stedet spilles slutrundekampene i mange europæiske lande. Således spilles slutrundekampene i hele 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Vi danskere kan blandt andet se frem til, at opleve slutrundekampe på vores nationalarena ”Parken”. Ikke nok med at danske fodboldfans kan opleve EM-fodbold i København, de kan rent faktisk også opleve alle Danmarks indledende kampe!

Turneringen i 2021

Europamesterskabet i fodbold har efterhånden vokset sig til at være en stor turnering og i 2021 er der hele 24 hold, der deltager i turneringen. Danmark er placeret i gruppe B, her er modstanderne: Finland, Rusland og Belgien. De to bedste hold i puljerne går direkte videre til knockoutkampene og de bedste 3ere i puljerne går ligeledes videre i turneringen. I Danmarks pulje må Belgien regnes som favorit, men Danmark har hjemmebanefordel og bør også kunne kvalificere sig fra den indledende pulje. Åbningskampens spilles den 11. juni 2021 og finalen spilles på Wembley i London den 11. juli 2021.

Hvor langt kan Danmark nå?

Det var egentlig Åge Hareide der skulle have stået i spidsen for landsholdet ved EM. Da turneringen blev udskudt et år og Kasper Hjulmand skulle overtage posten fra Hareide i 2020, er det dog nu Hjulmand der står i spidsen for de danske drenge. Danmark har et hold med mange profiler, holdets stjerner og de bærende kræfter er dog stadig Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Thomas Delany og Simon Kjær. Men der er masser af talent i den danske trup og får Hjulmand blandet kortene rigtigt og sat holdet godt op, kan det danske hold sagtens gå hen og overraske, selvom det næppe ender med en gentagelse af sejren i 1992.

Spil på EM 2021

Der er masser af spændende spil, som du kan benytte dig af hos bookmakerne når bolden ruller i EM slutrunden. Du kan for eksempel forsøge at spotte hvilket hold, der står med pokalen til sidst, turneringens topscorer, hvem der går videre fra de indledende kampe og et væld af andre væddemål. Men der er også masser af spændende liveodds, som du kan spille på under kampene. Er du vild med fodbold og sportsspil venter der derfor en fantastisk sommer i 2021!