E-sport Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Frankrig Ligue 2

Frankrig Ligue 2 Odds

Spil på den franske Ligue 2 hos NicerOdds.dk

Den næsthøjeste liga i Frankrig er Ligue 2, som består af 230 holder hver spiller mod hinanden to gange i løbet af sæsonen, med en ude- og en hjemmekamp – i alt 38 kampe i en sæson, der løber fra august til maj. Der gives som i den bedste franske række også 3 point for en vunden kamp, og 1 point for en uafgjort. NicerOdds.dk giver dig de bedste odds på disse kampe.

Når sæsonen er slut, rykker de tre øverstplacerede hold automatisk op i den bedste række – Ligue 1. De tre dårligst placerede rykker ud, til 3. bedste række, Championnat National. Ligue 2 blev grundlagt I 1933, og hed frem til 2002 “Division 2”. Ligue 2 er professionel og en del af LFP – Ligue de Football Professionnel. Der er dog stor forskel på stadionkampaciteten hos klubberne i Liguq 2, fra 1.200 til 25.200 hos en klub som Le Havre, hvilket giver store forskelle i indtægtsmulighederne, og grobunden for professionel fodbold.

Ligue 2 er særdeles konkurrencepræget, da der står meget på spil. Såfremt en klub rykker ned i, mister de retten at drive professionel fodbold, indtil de igen er at finde i Ligue 2. Spil på de spændende kampe hos NicerOdds.dk.

Hvem vinder Frankrig Ligue 2 2020?

There are no odds currently available
>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

E-sport
BLAST Pro Series - København 2019.

Fodbold
Champions League odds.
Den Gyldne Bold odds

minilogga_niceroddsDK