Cykling Fodbold Golf Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

UEFA Nations League Odds

UEFA Nations League

Hvem vinder UEFA Nations League 2018/2019?

    Højeste
odds
Laveste
odds
Portugal2,872,87
England3,253,25
Holland3,503,50
Schweiz7,007,00
Bet365
2,87
3,25
3,50
7,00

UEFA Nations League åbner dørene i 2018 for lidt af en verdens sensation, da turneringen der løber fra 2018 til 2019 bliver den sidste med de såkaldte friendlies kampe. Formatet skifter nemlig snart spillestilen ud med nogle mere fremtidssikre og moderne regler, der blandt andet skal gøre kampene mere betydningsfulde og værd at følge med i.

Som altid er der lagt op til international interesse, med mange forskellige nationer involveret, og Nations League er især kendt for de mange rival opgør som her kan blive afklaret. Det Irske landshold vil formentlig gerne vise deres landsfæller at de godt kan slå Danmark på fodboldbanen, hvilket de får mulighed for, men mon ikke de rød-hvide trøjer kan slå dem endnu engang?

Der er allerede trukket kampe og modstandere, ligesom puljerne er fastlagt. I modsætning til mange andre fodboldturneringer, er der dog et andet format. Der er nemlig fire forskellige ligaer, fra A til D, med 3 hold i hver gruppe der indeholder 4 hold. Den stærkeste gruppe må nok siges at være A1, der med de 3 fodboldnationer Tyskland, Frankrig og Holland nok også er dem som trækker det største publikum.

Danmark derimod har fået tildelt Irland som nævnt tidligere, og derudover Wales, så vores modstandere i første omgang må siges at være på samme niveau som os selv, og derfor har vi en god chance med den kampgejst spillerne har vist på det seneste, og ikke mindst grundet vores Norske landsholdstræner, som vi efterhånden har adopteret som vores egen.

Selvom de fleste lande nævnt hidtil har været Europæiske, finder man også mange andre spændende lande på listen. For eksempel er Sverige kommet i gruppe med både Rusland og Tyrkiet, ligesom Kazakhstan og Azerbaijan også stiller op med hold til de kommende kampe.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
Giro d'Italia 2019 odds.
Copa América 2019 odds.
minilogga_niceroddsDK