Basketball Fodbold Poker Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Sådan skaber du sjov og venskabelig konkurrence med dine venner

empty blue stadium chairs

Sådan skaber du sjov og venskabelig konkurrence med dine venner

Dette indhold er sponsoreret

 

Hvis du ofte er samme med dine venner, så ved du med sikkerhed, hvordan i bedst hygger jer. Det er forskelligt fra vennegruppe til vennegruppe, hvordan man skaber en hyggelig dag eller aften: nogle vennegrupper holder spilaftener og kæmper på spillebrættet, andre har en madklub hvor det gælder om at lave den bedste middag og en helt tredje gruppe kæmpe mod hinanden i den lokale sportsklub. Så længe konkurrencen mellem venner holdes sund og venskabelig, bidrager den med masser af god stemning og sørger for at underholde jer. Derfor findes der i denne artikel gode råd til, hvordan du lave konkurrence for dig og dine venner. 

 

Husk at spille fairplay

For at i får mest sjov og samvær i jeres vennekonkurrence, bør i først og fremmest sørge for fairplay. Med dette menes der, at alle bør have en chance for at deltage. Når alle i vennegruppen kan deltage i konkurrencen, sørger man for at inkludere alle og skabe en følelse af fællesskab - fremfor at eksludere nogen og i stedet skabe dårlig stemning. Oven i at skal kunne deltage, så kan man diskutere om alle i vennegruppen også skal have lige chancer for at vinde. Dette vil være op til dig og din vennegruppe, men det er umiddelbart ikke nødvendigt. Hvis i holder den venskabelige konkurrence kørende, kan det være at du og  venner bliver bedre med tiden og derefter har større vinderchancer. 

 

Hjerne eller muskler?

Nogle af de klassiske eksempler på venskabelige konkurrence er nævnt først i artiklen. Hvis din gruppe af venner stammer fra en sportslig aktivitet, som for eksempel fodbold eller tennis, kan i benytte jer af jeres sportsgren til jeres interne konkurrence. Hvis i dyrker en sport, hvor det handler om at score mål, kan i med lethed føre statistik og dermed konkurrence derigennem. Hvis i spiller en ketsjersport som tennis, badminton eller noget tredje, kan i holder styr på jeres kampe mellem hinanden eller andre ting som serveres eller det hårdeste smash. På denne måde får i set hinanden og dyrket motion på samme tid. Men endnu en gevinst, udover eventuelt at vinde den venskabelige konkurrence, er, at i presser hinanden til at blive bedre til jeres sport. 

 

Venskabelig konkurrence fra computeren eller sofaen 

Hvis din vennegruppen er mere til at mødes til at se en fodboldkamp, kan i også have en venskabelig konkurrence kørende fra sofaen, hvor i spiller på de forskellige kampe. Hvis i elsker europæisk fodbold, kan du kigge Champions League odds og give sig selv i fordel i vennekonkurrencen. Hvis i ellers ikke er til de helt klassiske sportsgrene, kan i også spille på gaming eller Dronningens nytårstale. Og hvis ikke du vinder konkurrencen i vennegruppen, så har du med stor sandsynlighed stadig hygget dig.