Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Gruppe C VM 2018

Gruppe C

Hvem vinder Gruppe C?

There are no odds currently available

Gruppe C kvalificerer sig

There are no odds currently available

Gruppe C er en af de mere interessante grupper ved dette års VM. Særligt fra et dansk synspunkt, da det er her, det danske landshold hører til. Men selv for neutrale seere bør kampene vise sig af være spændende og underholdende fra start til slut.

Hvem vinder Gruppe C?

Frankrig er umiddelbart den helt store favorit i Gruppe C. De vurderes til at være stærkest, hvilket lever meget godt op til forventningerne, da de trods alt lå i det øverste seedningslag ved lodtrækningen til gruppespillet. Frankrig har masser af stjernespillere, der spiller for Europas bedste klubber. Desuden finder vi flere interessante talenter i truppen, om end der stadig er lidt usikkerhed omkring, hvem der egentlig bliver udtaget i sommeren 2018.

Frankrigs største konkurrent ligner Danmark. Godt nok er Danmark rangeret lavere end Peru på verdensranglisten, men når vi ser nærmere på spillerlisten, så finder vi generelt højere kvalitet i den danske trup. Flere danskere er nemlig stamspillere for nogle af de bedste klubber i Premier League, mens der også et par solide startere, der normalt har deres daglige gang i La Liga og Bundesligaen. Det samme kan ikke helt siges om Peru, men det peruvianske landshold er gode til at samarbejde, og de sydamerikanske hold finder ofte noget helt specielt frem, når det gælder. Peru klarede sig også fornemt i kvalifikationen til VM.

Danmark og Frankrig spiller mod hinanden i den sidste gruppekamp, og det kan meget vel vise sig at være kampen om førstepladsen. I hvert fald hvis de klarer sig godt i de to første kampe. Frankrig er dog i alle tilfælde den helt store favorit. Det danske landshold vil også være super tilfredse med bare at gå videre fra gruppen, så en andenplads kan bestemt accepteres.

Gruppe C: Top 2

Måske virker vinderoddset på Frankrig lidt lavt, da man højest kan få odds 1,35. Til gengæld kan der måske være fin værdi i at spille på Frankrig og Danmark som de to hold, der sammen går videre fra gruppen. Hvis du tror mere på Peru end på Danmark, så kan kombinationen med Frankrig + Peru også spilles hos nogle bookmakere til gode odds.

Australien bliver ikke givet de helt store chancer for at gå videre. Men hvem ved - vi har før set overraskelser ved VM. Hvis Australien kan hente point mod både Danmark og Peru, så er alt muligt. Vi får svaret, når slutrunden sættes i gang til sommer.