Cykling Fodbold Golf Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Eurovision Song Contest Odds

Vinderen af Melodi Grand Prix 2019 repræsenterer Danmark i Eurovision Song Contest 2019.

Hvem vinder Eurovision Song Contest 2019?

Eurovision Song Contest 2019

Eurovision Song Contest 2019, også kendt som Det Europæiske Melodi Grand Prix, har allerede fundet sit værtsland. Israel vandt Eurovision i 2018 og derfor kommer begivenheden til at finde sted i en israelsk by. Rent underholdningsmæssigt er Eurovision utroligt stort, både i Danmark og i resten af Europa. I nyere år er det også blevet særdeles populært at oddse på Eurovision.

Eurovision 2019 i Israel

Melodi Grand Prix 2019 er en begivenhed, som mange ser frem til. Det er tredje gang, at Israel er værtsland, da de tidligere har været det i 1979 og 1999. Selve værtsbyen er endnu ikke kendt, men meget tyder på, at det enten bliver i Jerusalem eller i Tel Aviv - altså en af Israels to vigtigste byer.

Vi kender endnu ikke til deltagerne, da de forskellige lande først skal holde deres nationale konkurrencer. Det er dog garanteret, at vi får en række gode præstationer at se, da Eurovision altid byder på masser af talent. Desuden ser vi som regel også en bred vifte af genrer, der opstår fra flere forskellige kulturer, og det er netop det, der gør Eurovision så unikt.

Eurovision følges ikke blot at seere i Europa, men faktisk i hele verden. Det er på sin vis en fejring af internationalt fællesskab.

Hvem kvalificerer sig?

Israel er automatisk kvalificeret takket være status som værtsland. Store europæiske lande som England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien kommer også automatisk med, mens resten skal ud at dyste i semifinalerne for at komme med til den afgørende begivenhed.

For Danmarks vedkommende bliver det spændende at se, om vi kan trylle endnu en vinder frem. Ellers kan vi altid heppe på en af vores nordiske naboer. Sverige og Norge har begge haft stor historisk succes, og de nordiske lande klarer sig traditionelt godt.

I Østeuropa er man efterhånden blevet ret forelskede i Eurovision, og derfor er der også høje forhåbninger fra lande som Rusland og Ukraine.

En anden gigant i Eurovision er Irland, som historisk har vundet flest gange, men som ikke har vundet i lang tid efterhånden. Alt i alt er der altså mange lande, der har høje forventninger, og som gerne vil være med. Det er det, der er med til at gøre konkurrencen endnu mere spændende, og Eurovision 2019 bliver nok ingen undtagelse på dette punkt.

Odds på Eurovision Song Contest 2019

Som nævnt i indledningen har Eurovision udviklet sig til en populær begivenhed at oddse på. Med god viden kan man sagtens tjene penge på at følge slagets gang i tv’et. Det giver i hvert fald lidt ekstra underholdning. Det er heller ikke kun vinderen af Eurovision, som du kan oddse på. Der er også andre muligheder, som for eksempel top 3, top 10 eller visse specialspil.

Mulighederne er mange og Eurovision er underholdende. Derfor bliver det spændende at se 2019-udgaven i Israel.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
Giro d'Italia 2019 odds.
Copa América 2019 odds.
minilogga_niceroddsDK