Færøernes Premier League Odds

Færøernes Premier League

Færøernes Premier League

I Færøerne spilles der ligafodbold henover sommeren. Det står i kontrast til mange andre lande, og derfor er Færøernes Premier League - trods lavt niveau og minimal dækning - blevet til et populært bettingobjekt blandt mange tippere.

Om Færøernes Premier League

Premier League er den bedste fodboldliga i Færøerne. Spillerne er som regel semi-professionelle, de modtager altså løn for deres rolle i klubberne, men der er sjældent tale om fuldtidsjob som i spillerne i øvrige europæiske ligaer nyder godt af.

Indimellem er der dog alligevel færøske spillere, der skiller sig ud og bliver dygtige professionelle. Nogle af dem kommer til den danske Superliga for at prøve kræfterne af på et lidt højere niveau, og potentialet for at komme til øvrige lande er også til stede. Der er generelt en smule dansk indflydelse i færøsk fodbold. Især fordi Allan Simonsen har trænet Færøernes landshold, hvilket skabte et højere niveau i færøsk fodbold som helhed.

Ligaen har 10 klubber, hvoraf der findes en vinder hver sæson. To hold rykker ned i divisionsligaen, og her kommer der naturligvis også to oprykkere fra.

Odds på ligaen

Da de store ligaer i England, Spanien, Italien og Tyskland holder pause, så kan det være relevant at finde nogle alternative ligaer at fordybe sig i. I hvert fald med hensyn til betting. Godt nok er der landskampe, men de kan passende suppleres med noget ligafodbold. Færøernes Premier League er en sjov liga at følge, og flere bookmakere kører med en udmærket tilbagebetaling. Sammenlign de bedste færøske odds her, og forsøg at hente lidt penge på din viden.

Odds på kampene i Færøernes Premier League 2022 findes hos Unibet.