E-sport Fodbold Håndbold Motorsport Poker Politik Tennis Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

MGP odds - få de bedste odds på Melodi Grand Prix

Hvem vinder Melodi Grand Prix 2021?

Bet365
1,75
3,20
4,75

Dansk Melodi Grandprix 2021

Alle danskere har et forhold til Melodi Grandprix. Den store popdyst har været en årligt tilbagevendende begivenhed i rigtig mange år og for mange er Melodi Grandprix lig med familiehygge og gættekonkurence, hvor hele familien gætter på vindersangen. Rigtig mange af sangene fra Dansk Melodi Grandprix, er i dag evergreens, som vækker glædelige gensyn og altid spreder humør og fest når de bliver spillet. 

I 2021 skal der naturligvis også afholdes Melodi Grandprix, men inden vi tager et kig på Melodi Grand Prix 2021, skal vi lige en tur ned af memory lane 😊

Melodi Grandprix – et tilbageblik i historien  

Første gang Dansk Melodi Grandprix blev afholdt var i 1957, dengang hed vindersangen ”Skibet skal sejle i nat”, vindersangen blev fremført af Gustav Winckler og Birthe Wilke. Da Sangen skulle fremføres ved det internationale Grandprix, blev den dog diskvalificeret fordi Gustav og Birthe kyssende hinanden lidt for længe på scenen. Vi spoler frem til 1963, dette år hed vindersangen ”Dansevise”, et fantastisk popnummer, som også løb af med sejren ved det internationale Grand Prix!

I perioden 1966 til 1978 var der ikke Dansk Melodi Grandprix, men fra 1978 og op igennem 80erne var melodi Grandprix voldsomt populært og alle danskere sad klistret til skærmen når popkonkurrencen blev sendt i Danmarks Radio. Kunstnere som Tommy Seebach, Kirsten og Søren, Birthe Kjær og Snap Shot blev voldsomt populære i alle danske hjem.

Danmark har sidenhen vundet det internationale Grandprix to gange, nemlig med Brødrene Olsen i år 2000 og Emily de Forest i 2013.

Melodi Grandprix i Danmark - 2021

Selvom Dansk Melodi Grandprix ikke er helt så populært i dag, som i de gyldne tider i 80’erne, har det stadigvæk en stor plads i danskernes bevidsthed og der er stadig meget opmærksomhed omkring sangkonkurrencen.

Dansk Melodi Grandprix var i 2020 præget af corona-udbruddet og blev derfor også afholdt uden publikum. Vindersangen ”Yes” med duoen Ben og Tan fik ikke lov at repræsentere Danmark ved den internationale konkurrence, da denne blev aflyst - ligeledes grundet COVID-19. I 2021 afholdes finalen i DR-byen den 6. marts - konkurrencen gennemføres som et tv-show med 8 deltagende sange.

Hvis du vil have lidt ekstra spænding, når du nyder alle de dejlige popsange hjemme fra sofaen, kan du spille på udfaldet af konkurrencen hos mange bookmakere. Har du sans for at spotte et godt pophit, er der derved god mulighed for at tjene lidt lommepenge når Dansk Melodi Grandprix 2021 løber over skærmen!