Cykling Fodbold Golf Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Melodi Grand Prix 2019 Odds

Hvem vinder Melodi Grand Prix 2019?

Bet365
1,35
4,25
6,00

Det nye danske Melodi Grand Prix

Danmarks Melodi Grand Prix er en velkendt og meget populær musikevent. Hvert år stimler tusindvis af danskerne sammen foran fjernsynene og stemmer på en af de 10 bedste sange. Vinderen skal herefter kæmpe for Danmark i Eurovision 2019, som samler alle vinderne fra de europæiske lande.

Når Danmarks Melodi Grand Prix løber af stablen i 2018, bliver det nummer 48. Det første blev afholdt allerede i 1957 og i løbet af de næste 60 år er masser af ørehængere blevet udformet og performet både i Danmark og i udlandet. Danmark har endda formået at skabe lidt kontrovers af og til. Allerede ved Danmarks første deltagelse i Eurovision i 1957, formåede den danske optræden at forage de europæiske seere. Dette var takket være Gustav Winckler og Birthe Wilkes 11-12 sekunder lange kys som de afsluttede deres optræden med, men dog stadig sikrede dem en flot 3.plads.

Mellem 1967-1977 deltog Danmark ikke i Eurovision på grund af manglende interesse fra DR’s side af, men i 1978 blev Danmark en del af Eurovision igen, og kunne allerede året efter markere sig med et solidt bidrag. Selvom Danmark har haft meget svingende succes gennem tiderne og er blevet udelukket fra Eurovision i et par år, så har danskerne dog helt sikkert også haft nogle gode bidrag med.

Mens du venter på Melodi Grand Prix 2019 kan du spille hos mariacasino.dk.

Blandt de mest populære, er numre som ”Dansevise” og ”Vi maler byen rød” (de fleste er også bekendt med den famøse røde kjole der blev båret af Birthe Kjær). Nogle af de mest populære sange i nyere tid er ”Smukt som et stjerneskud” af brødrene Olsen, og en af de seneste, nemlig ”Only Teardrops” af Emmelie de Forest. Begge sange sikrede Danmark sejren i Eurovision i hhv. 2000 og 2013.

Når det danske Melodi Grand Prix 2018 starter op i Gigantium i Århus, er der dog en del regler der er blevet ændret fra DR’s side. Først og fremmest har DR besluttet sig for at åbne for tilmelding af sange i løbet af hele året, men der er dog stadig en dato for hvornår DR ikke længere kan garantere at ens bidrag kommer i betragtning for næste års Melodi Grand Prix. En anden ændring er, at der nu er en stærk opfordring om at sange skal være en mere professionel demo. Det vil altså sige at den skal være indspillet i et musikstudie, da man ifølge DR skal have tænkt over hele lydbilledet og ikke bare kunne levere en tekst og en melodi. Amatører er dog stadig velkomne og sange der ikke er professionelt indspillet, vil stadig blive lyttet igennem, så længe at man har gjort sig tanker om det samlede lydbillede og optræden med sangen.

DR har derudover også valgt at ændre på ledelsen af Melodi Grand Prix for at afprøve en ny udformning af Melodi Grand Prix rent teknisk. I den forbindelse har DR ansat den erfarne Mads Enggaard til at være bidragsproducer. Denne position erstatter således Jonas Schrøder og Cutfather, som de seneste tre år har været musikansvarlige.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN

Cykling
Spanien Rundt 2019 odds.

Fodbold
Champions League odds.
Den Gyldne Bold odds

minilogga_niceroddsDK