Cykling E-sport Fodbold Golf Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

MGP odds - få de bedste odds på Melodi Grand Prix

Hvem vinder Melodi Grand Prix 2021?

Der er endnu ingen odds på Melodi Grand Prix 2021.

Hvem vinder Melodi Grand Prix 2020?

    Højeste
odds
Laveste
odds
Ben & Tan1,421,42
Sander Sanchez3,803,80
Emil8,508,50
Bet365
1,42
3,80
8,50

Dansk Melodi Grand Prix 2020 - årets største musikfest

Det Danske Melodi Grand Prix er årets musikfest i Danmark, det er nemlig her årets bedste danske popsang skal kåres. Vinderen af det danske Melodi Grand Prix skal efterfølgende repræsentere Danmark ved det internationale Melodi Grand Prix (Eurovision Song Contest).

Melodi Grandprix er dansk pophistorie

Smuk som et stjerneskud, Disco Tango, En lille melodi, Dansevise og Krøller eller ej er alle vindersange fra det danske Melodi Grand Prix, som er blevet folkeeje. Du kunne sikkert nævne mindst 20 andre klassiske popnumre fra den store sangkonkurrence, der første gang løb af stablen i 1957, som du ville kunne synge med på. Sangene fra det Danske Melodi Grand Prix, er nemlig i den grad en del af vores fælles sangskat. For mange nye kunstnere har samtidig været gennembruddet i deres karriere.

For alle os danskere, knytter der sig mange gode minder til de klassiske pophits fra Melodi Grand Prix. Jeg husker selv hvordan vi sad hele familien bænket omkring tv-skærmen og tippede på hvem der vandt mens vi glædede os over det flotte show, det smarte modetøj og de gode melodier. Året var 1984 og vindersangen hed ”Det’ lige det’” og blev fremført af duoen Kirsten og Søren. Melodi Grand Prix var i den grad et tv-højdepunkt i min og mange andre danskeres barndom.

Dansk Melodi grandprix 2020

Årets popbrag afholdes i 2020 i København. Det er første gang i 18 år, at popfesten skal afholdes i hovedstaden, det sker den 7. marts i Royal Arena. Når vinderen er fundet, skal vedkommende repræsentere Danmark ved det internationale Grand prix, der i 2020 afholdes i Rotterdam i Holland. Har du ikke mulighed for at opleve Grand Prix live i Royal Arena kan du selvfølgelig se det flotte og festlige show hjemme fra stuen på tv-skærmen. Du har også mulighed for at stemme på din favorit sang og derved være med til at påvirke udfaldet af sang konkurrencen. I 2019 var det Leonora der vandt konkurrencen med sangen ”Love is forever”, Leonora endte som nr. 12 i det internationale Grand Prix.

Hvem deltager i Melodi Grand Prix i 2020?

De kunstnere der dyster i det danske melodi Grand Prix i 2020 præsenteres sandsynligvis i januar 2020.  Derfor ved vi endnu ikke hvem, der kommer til at deltage i sangkonkurrencen. De senere år, har det dog været et spændende mix af helt nye og ukendte kunstnere og kendte kunstnere – men vi må altså vente lidt i nu med at se de 10 kunstnere, der deltager. Hvis du vil have ekstra spænding når du følger Grand Prix, har du i øvrigt mulighed for at spille på din vinderfavorit hos mange bookmakere.