Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

OL Odds

Pyeongchang i Syd-Korea lægger hus til næste udgave af Vinter OL. Skisportsbyen har tidligere ansøgt to gange uden held, men nu er det altså endelig lykkedes Korea at få OL til byen!  

Det bliver som altid spændende at følge OL atleternes kamp om metallerne, men hvem er favorit?  

Et godt bud på en guld-medalje er unge Mikaele Shiffrin fra USA. Hun blev den yngste slalom-vinder nogensinde i OL, da hun som vandt som kun 18 årig i Sochi. I 2018 forventes det at hun bare er endnu bedre.

Canada og curling. Nej, curling er ikke en populær sport på vores breddegrader og ikke ret mange andre steder heller. Men canadierne er i en klasse for sig selv og er også storfavoritter i denne omgang, både for mænd og kvinder.

Gracie Gold er kunstskøjteløber og sluttede ikke i medaljerne i Sochi, hvor hun som 18 årig kun nåede en 4.plads,men siden er hun blevet endnu bedre og bør slutte i medaljerne i Pyeongchang.

Darya Domracheva fra Hviderusland er god til skiskydning. Rigtig god endda. I Sochi vandt hun 3 guldmedaljer i diciplinen (10-km, 15-km og 12.5 km). Selv om hun er ved at nå slutningen på hendes karriere burde der være krudt nok til en sidste guldmedalje.

Skøjteløber Jorrit Bergsma fra Holland er måske ikke så kendt som nogle af sine holdkammerater. Men du kan regne med at han er favorit til at genvinde den guldmedalje han vandt i 10,000 meter i Sochi. I den konkurrence satte han endelig sin konkurrent og holdkammerat Sven Kramer til vægs. 10,000 meter er desuden en udholdenhedstest mere end ekplosion og det gavner Bergsma, der er 32 år.

Hvem vinder ellers? De norske langrendsløbere er altid et godt bud. Canadas ishockey hold for damer og herrer ligeledes (især damerne). Her har du i hvert fald fået et par gode bud.

Oddsene på OL 2018 er i menuen til venstre.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
AFC Asian Cup 2019 oddsVM i håndbold 2019 odds. Eurovision 2019 odds. minilogga_niceroddsDK