Fodbold Håndbold Ishockey Motorsport Politik Tennis Travsport Øvrige sportsgrene Øvrige odds Gamle odds

Superligaen Odds

Superligaen odds

Hvem vinder Superligaen 2018/2019?

Bet365
1,50
2,50
2501,00
3001,00
4501,00
4501,00

Hvem vinder Superligaen 2018/19?

Vi har gang i en spændende Superliga-sæson, hvor der umiddelbart er stor kamp om titlen. Men duellen om guldet er ikke det eneste, der gør Superligaen spændende: Der er nemlig også andre Europa-billetter på spil, også er der selvfølgelig en del hold, der kæmper for at undgå nedrykning.

FCK vs FCM

Indtil videre har to hold vist sig at være bedre end resten. Det drejer sig om FC København og FC Midtjylland, der har lavet et hul ned til konkurrenterne - i hvert fald hvis vi ser på point. Og selvom alt er muligt i Superligaen, så ser det alligevel ud til, at kampen om guldet kommer til at stå mellem FCK og FCM.

Begge hold har simpelthen bare været et niveau højere end resten af feltet. Forskellen skal primært findes i angrebet: FCK og FCM scorer klart flest mål. Defensivt er forskellen ikke nær så stor, om end den stadig kan ses.

FC København er det hold, der har det højeste budget. Omvendt er FC Midtjylland kendt for at have en enestående organisation, der får det meste ud af tingene. Dermed ligner det en utroligt spændende kamp om at vinde Superligaen 2018/19.

Hvad med Brøndby?

I sidste sæson var det lige ved og næsten for Brøndby. De troede, at de ville blive mestre, og det så også længe ud til det. Men mesterskabet blev tabt, og det blev starten på lidt af et mareridt ved vestegnen.

Trods stort potentiale er Brøndby kommet skidt fra start i den igangværende sæson. De er allerede et stykke efter FCK og FCM og har nærmere etableret sig i midten af tabellen. Alt kan ske, så Brøndby må ikke dømmes ude endnu. Men lige nu ligner det et mere realistisk mål at hente tredjepladsen - og her skal Brøndby formentligt foran AaB, der har været sæsonens positive overraskelse indtil videre.

Alt kan ske i slutspillet

Det er i slutspillet, at der for alvor begynder at ske ting og sager. Sidste sæson så vi hvordan mesterskabskampen pludselig vendte: Brøndby var storfavoritter, men det lykkedes for FCM at vinde til sidst.

Igen i år vil vi nok se en tæt kamp om guldet. Men også nedrykningskampen kan være værd at følge. De nordjyske hold, Hobro og Vendsyssel, ligner de mest truede mandskaber. Men også klubber som Vejle, OB og Randers er i overhængende fare for nedrykning. Det bliver spændende at se, hvordan det hele udspillet sig.

Husk at du kan oddse på mange forskellige scenarier af Superligaen 2018/19. Det mest oplagte er selvfølgelig et klassisk vinderspil, hvis du har en idé om, hvem der løber med titlen. Men der er også de individuelle kampe. Nogle steder er det endda også muligt at spille på medaljer og nedrykningshold.


>> KONTAKT: INFO@NICERODDS.DK
<< TILBAGE: STARTSIDEN
Eurovision 2019 odds. minilogga_niceroddsDK